Direct schade melden

Kies hieronder uw type schade en download vervolgens het betreffende schadeformulier. 

U kunt dit formulier ons per mail of via de post versturen. Wij zullen voor de verdere afhandeling van uw schade zorgen. 

Tip: gebruik het onderstaande email formulier om uw ingevulde schadeformulier naar ons te versturen.

Algemeen schadeaangifteformulier  Europees schadeformulier auto

 

Hulp bij schade?

Als u niet weet wat u moet doen bij schade, kunt u contact met ons opnemen via de contact pagina. Wij zullen u helpen met de afhandeling.

Financieringen

Financieringen

Als u echt voordelig en vertrouwd geld wilt lenen, bent u bij de deskundige medewerkers van Snel & Partners aan het juiste adres. Zo kunt u bijvoorbeeld goedkoop lenen in de vorm van een persoonlijke lening of op basis van doorlopend krediet.

Veilig en verstandig lenen!

Dankzij het advies van onze deskundige medewerkers leent u nooit meer dan uw persoonlijke situatie toestaat. Uiteraard worden al uw gegevens vertrouwelijk en discreet behandeld.

Persoonlijk advies over uw lening

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Dan zetten wij graag alle leningen in een persoonlijk gesprek voor u op een rijtje. Met het advies van onze deskundige medewerkers kiest u altijd een lening die is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Neemt u voor een afspraak contact op met ons kantoor.

Contact

Wij nemen graag de tijd voor onze klanten en zijn veel onderweg, daarom raden wij u aan een afspraak met ons te maken. Afspraken kunnen zowel overdag als in de avonduren plaatsvinden, bij u thuis, op uw kantoor of bij ons op kantoor. 

Wij zijn gevestigd aan de

Beukenhorstweg 37
7101 DJ Winterswijk
T 0543-533477
F 0543-532547

Tip: Plan uw route aan de rechterzijde van deze pagina door uw adresgegevens in te voeren.

K.v.K. Centraal Gelderland: 05074642

Wft vergunning Autoriteit Financiële Markten: 12004002 

Of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
U kunt ook een e-mail sturen door middel van het onderstaande formulier.

Contactformulier

Van (email) 
Onderwerp 
Naam 
Stel hier uw vraag 
Vul het volgende in 
 Help ons om SPAM te voorkomen
  Stuur mij een kopie van dit bericht
    

Onze medewerkers

 

 

De advieswijzer

Kennismaking met de dienstverlening van Financiële Dienstverlening Snel & Partners B.V.

Graag introduceren wij onze organisatie aan u. Wij zijn zeer verheugd dat u overweegt uw belangen op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten door ons kantoor te laten behartigen.

Wij beseffen als geen ander dat het kiezen van een financiële dienstverlener een belangrijke aangelegenheid is. Een keuze waarbij u zekerheid wilt hebben dat u het juiste besluit neemt.

Maar wij beseffen ook dat veel consumenten eigenlijk niet goed weten hoe ze de verschillende financiële dienstverleners kunnen vergelijken. Hoe ze juist díe financiële dienstverlener kunnen kiezen die het beste aansluit bij hun wensen en omstandigheden.

Dat is niet zo verwonderlijk, want eerlijk gezegd gebeurt veel van ons werk buiten uw gezichtsveld. En kunt u dus moeilijk de verschillen in aanpak en degelijkheid beoordelen. En misschien weet u eigenlijk helemaal niet wat wij precies iedere dag voor u doen, wanneer wij zeggen dat wij uw belangen behartigen.

Vandaar dat wij voor onze (nieuwe) relaties een advieswijzer hebben geschreven:

In deze advieswijzer geven wij u een overzicht van de wijze waarop ons kantoor werkt. En wat wij precies voor u doen. Zodat u nog beter kunt beoordelen of u denkt dat wij u van dienst kunnen zijn op een wijze die u past. Wij hopen van harte dat deze kennismaking u bevalt. En als u verdere vragen heeft, aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen.

Download hier onze advieswijzer.

Bel mij terug

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

Verzekeringen, zekerheid zonder rompslomp.           

Login